Új funkciók az InterCom GSM-ben!

Az InterCom GSM egy ideje már nem volt frissítve, így leporoltuk és új funkciókkal láttuk el a partnereink igényeinek köszönhetően. A GSM alapú univerzális kaputelefon modulunk az analóg kapcsolódásnak köszönhetően a legtöbb analóg kaputelefonnal kompatibilis. Mi a Farfisa rendszerét tartjuk raktáron, így ha szettben szeretné megvásárolni akkor az 1, 2 vagy 4 lakásos rendszert tudjuk biztosítani. Az InterCom GSM-nek köszönhetően, a kaputelefonunk kültéri egységén keresztül tudjuk felhívni mobiltelefonunkat, így bárhol tudjuk fogadni a hívást és nyitni a kapunkat.

Új hívás indítása

Az új firmware-rel lehetőség van a kültéri egységen keresztül új hívást indítani anélkül, hogy meg kéne várnunk, hogy leteljen a megadott beszélgetési idő. A beszélgetési idő megadásának célja, hogy limitálni tudjuk a beszélgetési időt egy hívás indítást követően az InterCom GSM-en keresztül (védi a SIM kártya egyenlegét). Korábban ki kellett várni, hogy leteljen ez a beszélgetési idő ahhoz, hogy új hívást lehessen kezdeményezni. Az új firmware-rel, miután megszakadt a beszélgetés azonnal indíthatjuk az új hívást a kültéri egység valamelyik gombjának megnyomásával.

​​​​​Kimenet vezérlés hívás közben

Lehetőség van beállítani, hogy a kimenetet vezéreljük, amennyiben megkezdődött a hívás. A funkció előnye, hogy visszajelzést tudunk adni a kültéri egység előtt álló személynek. Előnyős lehet a funkció abban az esetben is, ha az InterCom GSM-et lifthívóként használjuk, így a kezelő panelon LED-es visszajelzést adhatunk a felhasználónak.

Távoli elérés

A Wifi/Bluetooth programozóval távolról a ProRead programból is elérhetjük az InterCom GSM-et, amennyiben a modul csatlakozik az internethez Wifi kapcsolaton keresztül. A modul beállításainak lekérdezése és módosításán túl, a kimenetet is tudjuk vezérelni, vagy akár a vezérlő telefonszámokat is meg tudjuk változtatni. A InterCom GSM ugyanúgy programozható, mintha közvetlen USB kapcsolattal lenne a számítógépünkhöz csatlakoztatva.
Lekérdezhetjük az eseménynaplót, ellenőrizhetjük a modul állapotát, stb.

A ProRead programot innen tudja frissíteni: ProRead.zip