TANlock a hiánytpótló védelem! (1.)

Talán még emlékszik, hogy tavaly szeptemberben említettük először, majd a Securifórumon és a Sicurezzán is kiállítottuk, a TANlock termékcsaládot, mely rack szekrények, elektromos elosztószekrények és ipari gépek ajtajának vezérlésére is alkalmas. Az óriási – és ez nem túlzás – érdeklődésnek köszönhetően, folyamatosan mutattuk be a terméket a partnereknek és kezdtük meg a különböző rendszerekkel való tesztelést. Mondanom se kell, hogy messze nem értünk még a végére, de jó volt megtapasztalni, hogy a termék beállítási lehetőségei túlszárnyalnak az elképzeléseinken. És persze, mint minden termék bevezetésénél itt is tapasztaltunk megoldandó feladatokat, melyet a német csapat szorgosan intéz.

A TANlock termékcsaládot négy külön csoportba sorolnám és ebből azonnal fogja érteni, hogy a különböző csoportok milyen felhasználási lehetőségeket biztosítanak. (az egyes csoportokat a jövőben fogunk kifejteni, hogy minél teljesebb képet tudjunk biztosítani.)

TANlock Zero Remote – A távvezérelt végpont

Mit is jelent ez? A TANlock Zero Remote tudása megegyezik egy elektromos zárral, melyet 5/12/24VDC feszültség kapcsolásával lehet vezérelni. Arra a kérdésre, hogy melyik TANlockot lehet bármilyen vezérléssel nyitni, akkor a válasz, hogy a legegyszerűbben a TANlock Zero Remote-ot. Így akár a riasztóközpont, a beléptetőrendszer vagy akár egy GSM modul vagy egy WiFi / Bluetooth Controllerrel is könnyedén összekötheti. A felhasználó azonosítását és a jogosultság kezelését az a rendszer végzi, mely a vezérlő feszültséget fogja kapcsolni. A TANlock tápellátása elég nagy tartományban működik a kényelmes alkalmazás érdekében: 5-24V DC.

Bekötése egyszerűen megoldható:

Felszerélese a szabványos kialakítás esetében néhány perc:

Kiknek ajánljuk: cégek, ahol a beléptetőrendszernek vagy a riasztóközpontnak a kimenetét össze lehet kötni a TANlock-kal. Vagy olyan ipari környezetbe, ahol egy berendezés vezérlése (pl. PLC-ről) tudja vezérelni. Ha fontos a biztonság és egyszerű megoldást keres vagy teljesen önállóan szeretné kezelni a TANlock-ot a többi rendszerétől, akkor a felhasználástól függően (a preferált kommunikációs csatorna szempontjából) akár GSM modullal (MultiOne GSMEasyCon GSM) vagy  WiFi / Bluetooth Controllerrel is nyithatja. Így a vezérlésbe rögzített felhasználók tudják csak nyitni a zárat és a vezérlés típusától függően lehetséges az eseménynapló és a többi extra funkció elérése.

Ha még nem látta a TANlock-ot bemutató videót, akkor kattintson ide vagy a képre: