MABISZ minősítéssel rendelkezik a TANlock beléptetőrendszer

A TANlock termékcsaládot Németországban fejlesztik és gyártják, így a minőségi gondolkodás, tervezés és kivitelezés jellemzi. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak mi mondjuk azt, hogy a termék megfelel az előírásoknak, így bevizsgáltattuk a MABISZ-szal. TANlock MABISZ minősítését innen tudja letölteni:

http://download.ascglobal.eu/download/document/MABISZ_TANlock.pdf

Mi az a MABISZ?

A magyarországi biztosítási monopólium megszűnése óta (1986) számos biztosítótársaság alakult Magyarországon, az addig meghatározó állami tulajdonú biztosítóintézetek szerepét átvették az újonnan létrejött részvénytársaságok és biztosítóegyesületek. Ezzel párhuzamosan a biztosítás jogi környezete is gyökeres változásokon ment keresztül, ami szükségessé tette, hogy a társaságok érdekeik védelmében szakmai szövetségbe tömörüljenek.

1990. november 14-én nyolc biztosítótársaság megalapította a Magyar Biztosítók Szövetségét (MABISZ).

Napjainkra a magyarországi biztosítótársaságok, biztosítóegyesületek és EU tagállami biztosítók magyarországi fióktelepeinek jelentős része vált a MABISZ tagjává.

Mi a TANlock?

Egy egyszerű és erős rendszer, mely lehetővé teszi, hogy megvédjük

  • rack szekrényünket,
  • elosztószekrényünket,
  • vagy ipari berendezésünket.

Egy elektromos zár, mely biztosítja számunkra a felhasználó azonosítását és a zár nyitását is abban az esetben, ha a jogosultság adott hozzá.

A TANlock széles termékpalettája lehetővé teszi, hogy az alap verziótól, a legmagasabb biztonsági és lekérdezési szintig tudjunk választani az igényeinktől, az előírásoktól és a környezettől függően.

Hogyan működik a TANlock?

A TANlock egy hajtóműves motorral ellátott elektromos zár, mely a megfelelő azonosítást követően oldja a zár reteszét és ennek köszönhetően felnyílik a kilincsként szolgáló kar.

A kar elfordításával tudjuk a zárnyelvet forgatni és így az ajtót nyitni.

Az ajtó zárásához, a becsukást követően visszaforgatjuk a kilincset eredeti helyzetébe és könnyedén visszatoljuk a reteszelt alapállapotba.

A TANlock belső felülete biztosítja a csatlakoztatási lehetőségeket nyitásérzékelőkhöz, a hálózathoz, a Wiegand kommunikációhoz, melyek a különböző típusoktól függően változhatnak.

További információ a TANlock termékcsaládról: http://ascglobal.hu/tanlock/