Rendelés

Rendelési információk:

Termékeinket az alábbi módokon rendelheti meg:
e-mailen: info@ascglobal.hu e-mail címen

A rendeléshez szükséges információk:

 • Számlázási adatok:
  • Teljes név
  • Számlázási cím
   • Cég esetében: bejelentett székhely vagy telephely címe
   • Egyéni vállalkozó esetén: bejelentett cím
  • Szállítási cím
 • Fizetési mód kiválasztása:
  • Készpénz: ezt a fizetési módot csak személyes átvétel alkalmával tudja választani
  • Előre utalás: ebben az esetben a rendelt termék(ek)ről díjbekérőt (proforma számlát) állítunk ki. Miután elutalta a díjbekérőn szereplő bruttó végösszeget és az bankszámlánkon mutatkozik, mi azonnal teljesítjük rendelését.
  • Utánvét: ebben az esetben az utánvét összegét továbbszámlázzuk. Az utánvét összege függ a megrendelés értékétől, erről bővebb tájékoztatást a megrendelés alkalmával tudunk adni.
 • A számla eredeti, első példányát minden alkalommal a rendelt tételeket tartalmazó csomagban fogja megtalálni. A számla PDF formátumú másolatát a csomagfeladást követően – kérés esetén – e-mailben is elküldjük.

Szállítási információk:

Cégünk, az ASC Global Magyarország Kft. minden megrendelés esetében törekszik a lehető legjobb feltételek szerint kiválasztani a legmegfelelőbb szállítási lehetőséget, hogy Ön elégedetten vehesse át termékünket akár saját otthonában.

Szállítási lehetőségek:
Személyes átvétel: üzletünkben/bemutatótermünkben (2040 Budaörs, Károly király utca 90. II. emelet)
Kiszállítás: GLS futárszolgálat

Szállítási költségek:
A felmerült szállítási költséget átvállaljuk viszonteladóinktól (amennyiben a rendelés összértéke meghaladja a nettó 50.000,00Ft-ot) és telepítőinktől (amennyiben a megrendelés tartalmaz legalább egy GSM modult). Minden egyéb esetben továbbszámlázzuk.

Szállítási idő:
Rendelt termékeit 2 munkanap alatt kézhez kapja! Csomagfelvétel és kiszállítás csak munkanapokon, munkaidőben történik, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben tudja a rendelt termékeket átvenni.

Áruvisszavétel:
Kérjük minden esetben ellenőrizze le a csomag sértetlenségét! Amennyiben a csomag sérült, abban az esetben ne vegye át vagy készít(tes)sen fényképes jegyzőkönyvet és a sérülés tényét elismertetve írassa (cégszerűen) alá a szállítást végző cég munkatársával. Ebben az esetben kérjük azonnal értesítsen minket, hogy a szükséges intézkedéseket megtehessük.
Amennyiben csomagja nem a számlán szereplő tétel(eke)t tartalmazza, abban az esetben 1 munkanapon belül fogadjuk el reklamációját.
Amennyiben a cégünk szolgáltatásaként meghirdetett 100% garanciával kíván élni (pl.: kiderül, hogy nem a megrendelt termékre van szüksége), abban az esetben 30 naptári napon belül tudjuk kérését elfogadni.
Bármilyen okból történő áru visszaszállítás esetében a feladó felelőssége a sérülésmentes áru üzletünkbe való visszajuttatása és annak költsége.