Cégadatok:

Ügyvezető: Schmidt András
Az ASC Global Magyarország Kft. GSM/GPRS/3G/IP/Wifi és Bluetooth termékek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik belföldi és külföldi telepítők és viszonteladók részére.
Székhelye: Magyarország 2040, Budaörs Károly király utca 90.
Cg.13-09-142023
bankszámla: UniCredit Bank: 10918001-00000085-70340005
adószám: 23023600-2-13
Iban: HU61 1091 8001 0000 0085 7034 0005
Swift: BACXHUHB
Közösségi adószám: HU23023600
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-123582/2017

Webtár szolgáltató:

Cégnév: Global Systems Informatika Kft.
Cím: 1119 Budapest, Etele út 57/B
Adószám: 23768208-2-13

Adatvédelmi nyilatkozat

A www.ascglobal. hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és céges információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt.
A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött.
A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk.
Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek céges adatoknak minősülnek.
Egyes adatok (pl. e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok (pl. név, telefonszám) megadása a regisztrációnak nem előfeltétele.
A www.ascglobal. hu nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi, az ügyfeleire vonatkozó információkat, más cégeknek, illetve magánszemélyeknek.
A www.ascglobal. hu mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni, és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott.
A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük – az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.
Adatkezelési tájékoztató letöltése

Felelősség

A www.ascglobal. hu nem vállal felelősséget a Honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.
A www.ascglobal. hu az Ön által szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

Szerzői jogvédelem

Amennyiben az itt megtalálható tartalmakkal más vonatkozásban találkozik, saját érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot és előzze meg a szakszerűtlen felhasználást.
Hogyan használhatja fel az itt található információt a saját honlapján, saját médiában?
A www.ascglobal.hu honlapján (a “Honlapon”) található anyagok letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.
A jelen Honlapon található anyagokat kizárólag a www.ascglobal. hu írásos engedélyével jogosult módosítani, nyilvánosan közzétenni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.
A honlapon található információ a www.ascglobal. hu szellemi tulajdona.
A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag írásos beleegyezéssel engedélyezett.