Ipari megoldások

A GSM/GPRS modulok lehetővé teszik, hogy akár ipari berendezéseket is távolról elérje, azaz programozza vagy vezérelje őket. A távoli elérésen kívül értesítést kaphat az eszközök megfelelő avagy hibás működéséről. Az értesítés küldése történhet hanghívás vagy SMS formájában.

Buszos rendszer

A kényelmesebb és gazdaságosabb telepítés érdekében a bővítő panelokat a buszos rendszeren, 1000 méteres távolságon belül helyezheti el.

Bővítési lehetőség

A buszos rendszerrel maximum 16 bővítőt csatlakoztathat a GSM modulhoz, melyeket ugyanúgy állíthat be, mint a modulon lévő csatlakozókat. Külön tudja vezérelni a kimeneteket, illetve a bemenetekről is egyedi értesítést kaphat.

Kimenetek beállítása

A GSM modul és a bővítő panel kimeneteit is egyesével paraméterezheti, melyeket SMS-sel vagy hanghívással vezérelhet. A kimenetek lehetnek monostabil vagy bistabil állapotúak. A távoli programozás lehetővé teszi, hogy a GSM modul egyéb funkcióit is szabadon változtassuk.

Visszajelzés küldése

A kimeneti vezérlésről kérhet visszaigazoló SMS-t, melyből értesülhet a kimenet aktuális állapotáról. GSM kommunikációs hibával is vezérelheti a kimenetet, így egy másik eszköz felé is adhat értesítést.

Eseménynapló és térerőfigyelés

A 16000-es eseménynaplóban megtalálja, az eseményhez tartozó időponton túl az aktuális térerőt, illetve a kiegészítő információkat is. A GSM térerő napló óránként menti a legalacsonyabb térerő értéket, melyet évekre visszanézhet, így könnyen ellenőrizheti a GSM hálózat minőségét és stabilitását.

Programozás

A ProRead program teljes körű programozást biztosít a termékek és a bővítő panelok számára is. Egy program az összes termékhez, mely telepítés nélkül indítható, tartalmazza a modulokhoz tartozó legújabb firmware-eket és letisztult, átlátható programozást biztosít.

Tápfeszültség figyelés

A GSM modulok képesek figyelni a hálózati tápellátást. Az akkumulátornak köszönhetően a GSM modul áramkimaradás esetén is képes SMS-ben és hangüzenetben értesítést küldeni akár 8 telefonszámra.

Kiknek/hova ajánljuk?

GYÁRAK

ÁLLATTENYÉSZETEK

CSARNOKOK

USZODA

HANGÁR

MEZŐGAZDASÁG

MEZŐGAZDASÁGI EGYSÉG

ÜVEGHÁZ

Kapcsolódó termékek

Bemenetek száma Kimenetek száma Akkumulátor Bővíthetőség
MultiOne GSM 1 1 Termékoldal
EasyCon GSM 2 1 Termékoldal
ProCon GSM 5+(1) 1+(3) icon_yes icon_yes Termékoldal
ProLine GSM 2 1+(3) icon_yes icon_yes Termékoldal

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy minden kérdését megválaszolják!

Telefonszámunk:
+36 1 445 4200 vagy +36 30 450 0919

Munkanap:
8.00-tól – 16.00-ig

Elérhetőségek >>kozep_szol