GSM távvezérlés

Vezérelje távolról elektromos eszközeit és spórolja meg azt az időt és költséget ami a ki- és bekapcsolással járna. Egyetlen hívással vagy SMS-sel tudja távolról ki- és bekapcsolni például a fűtést, szaunát, világítást, riasztót, szivattyút. Akár 4 berendezést is lehet párhuzamosan, egymástól függetlenül vezérelni.

Felhasználók kezelése távolról

SMS paranccsal hozzáadhatunk és törölhetünk is vezérlő telefonszámokat, így anélkül, hogy a helyszínre mennénk, tudunk engedélyeket adni és törölni. A távirányító és a beléptető kártya többé nem marad az ügyfélnél, mely visszaélésre adhat lehetőséget.

GSM távvezérlés

Távoli állapotlekérdezés

Egy SMS üzenettel bármikor lekérdezheti a vezérelt eszközeinek az állapotát, ezzel időt és energiát spórolhat meg, mivel anélkül informálódhat, hogy a helyszínre kellett volna mennie.

Kimenetek beállítása

A GSM modul kimenete minden igénynek megfelelően paraméterezhető, így lehet monostabil (egyállapotú) vagy bistabil (kétállapotú) vezérlésű, illetve monostabil vezérlés esetén max. 65000mp állítható be. Szükség esetén SMS-ben a vezérlést bármikor leállíthatjuk vagy módosíthatjuk.

Bővítési lehetőség

Amennyiben több elektromos berendezést szeretne a GSM modulon keresztül vezérelni, bővítse kimeneti bővítővel. A bővítő panellel eltérő beállításokkal és egymástól függetlenül vezérelheti eszközeit távolról.

Értesítés küldés állapotváltozásról

A vezérlésről kérhet egy visszaigazoló SMS-t, melyben értesítést kap arról, hogy ki vagy bekapcsolta a világítást, a szaunát vagy akár a fűtést. Így több felhasználó esetén is elkerülhető a párhuzamos vezérlés.

Hibajelzés

A GSM moduloknál beállítható, hogy a kimenetet abban az esetben vezérelje, ha valamilyen kommunikációs hibát észlelne. Ezzel a beállítással, már az életjel üzenet kimaradása előtt értesülhet a hibáról.

Szünetmentes működés

A ProBattery akkumulátorral szünetmentessé teheti a GSM modult és egyben tájékozódhat az esetleges áramkimaradásról is. A gyors-csatlakozóval ellátott akkumulátor szükség esetén könnyen cserélhető. A GSM modul biztosítja az akkumulátor számára a megfelelő töltést és karbantartást.

Kiknek/hova ajánljuk?

LAKÁSOK

CSALÁDI HÁZAK

PARKOLÓK

ÖNTÖZŐRENDSZEREK

VILLÁK

SZERVERTERMEK

RECEPCIÓK

IRODÁK

Kapcsolódó termékek

Kimenetek száma Kimenetek típusa Vezérlő telefonszámok
száma
Felhasználói
jogosultságok
MultiOne GSM 1 230 V relé SIM Termékoldal
EasyCon GSM 1 OC relé 1000 Termékoldal
ProCon GSM 1+(3) 24V relé 1000 icon_yes Termékoldal

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy minden kérdését megválaszolják!

Telefonszámunk:
+36 1 445 4200 vagy +36 30 450 0919

Munkanap:
8.00-tól – 16.00-ig

Elérhetőségek >>kozep_szol