GSM riasztóközpont

A GSM modul használható teljes értékű riasztóközpontként is. A készülék rendelkezik minden általános riasztóközpont funkcióval, a különbség annyi, hogy az élesítés/hatástalanítás mobiltelefonról történik egy ingyenes hívással. Természetesen a GSM hálózat használatával bejelezhet távfelügyeletre is, vagy értesítheti saját magát hangüzenetben, SMS-ben.

GSM riasztóközpont érzékelő
GSM riasztóközpont füsérzékelő
Mozgásérzékelős GSM riasztó
érzékelő
Sziréna GSM riasztóhoz
Érzékelő
Mozgásérzékelő GSM riasztóhoz

Értesíthető telefonszámok, körhívás funkció

A GSM modulban 8 darab értesítendő telefonszám adható meg, melyre a modul SMS és/vagy hangüzenetet küld. Esemény típusonként adhatjuk meg, hogy kit értesítsen, illetve egyedi üzeneteket állíthatunk be a riasztás típusától függően.

LED

Élesítés visszajelzése

Az EXP Alarm bővítő tájékoztat a GSM riasztó élesített/hatástalanított állapotáról. Egy LED vagy villogó révén értesülhetünk a riasztó állapotáról, így amikor haza érkezünk elkerülhetjük a kapkodásból származó kellemetlenségeket.

Késleltetett zóna

A bemeneteket beállíthatjuk késleltetett zónának is, így megadhatjuk, hogy mennyi idő alatt hagyjuk el az ingatlant az élesítést követően, illetve mennyi időn belül kell kikapcsolnunk a riasztót miután hazaértünk.

mozgásérzékelő

Zónaérzékenység

A bemeneti érzékenység állítás biztosítja, hogy a GSM riasztóközponthoz bármilyen érzékelőt illesszünk. A redőnykapcsolótól a normál mozgásérzékelőig, minden érzékelő jelét tudja fogadni a bemeneti érzékenység ötlépéses állításának köszönhetően.

Eseménynaplók

A 16.000-es esemény napló biztosítja, hogy a GSM modullal kapcsolatos összes fontos esemény rögzítésre kerüljön. Az eseménynapló csv fájlba exportálható, így az adatok további feldolgozására is van lehetőség. A modulok a GSM térerőt egy külön memóriába naplózzák.

Esemémnynapló

Távoli elérés

GSM riasztóközpontját bárhonnan élesítheti vagy hatástalaníthatja hanghívással vagy SMS üzenettel. Automatikus élesítést és hatástalanítást is beállíthat, vagy akár SMS értesítést is kérhet a GSM riasztóközpont állapot változásáról.

Életjel küldés

A GSM modulban megadhatjuk, hogy milyen időközönként szeretnénk értesítést kapni a rendszer stabil működéséről. SMS-ben fogadhatjuk a megerősítő üzenetet, melynél a napot és az órát is beállíthatjuk.

életjel
Jammer rendszer

Anti-Jammer System

A GSM zavarók ellen véd az Anti-Jammer System. A GSM Jammer érzékelése esetén küldhet SMS üzenetet – amennyiben a GSM hálózat ezt lehetővé teszi – vagy vezérelheti a GSM modul egyik kimenetét is. Ez a helyi riasztást teszi lehetővé.

Kiknek/hova ajánljuk?

GYÁRAK

Gyár

ÁLLATTENYÉSZETEK

Állatenyészet

CSARNOKOK

csarnok

USZODÁK

uszoda

HANGÁR

hangár

MEZŐGAZDASÁG

mezőgazdaság

MEZŐGAZDASÁGI EGYSÉG

mezőgazdasági egység

ÜVEGHÁZAK

Üvegház

Kapcsolódó termékek

Bemenetek száma Kimenetek száma Akkumulátor Bővíthetőség
EasyCon GSM 2 1 Termékoldal
ProCon GSM 5+(1) 1+(3) icon_yes icon_yes Termékoldal

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy minden kérdését megválaszolják!

Telefonszámunk:
+36 1 445 4200 vagy +36 30 450 0919

Munkanap:
8.00-tól – 16.00-ig

Elérhetőségek >>kozep_szol