GSM kaputelefon, segélyhívó

GSM kaputelefon használatakor a beltéri egység helyett, mobiltelefonon vagy hagyományos telefonon fogadhatja a bejövő hívásokat. Amikor a kaputelefonon valaki becsönget, akkor a hívást a GSM kaputelefon egység kezeli, és az előre felprogramozott telefonszámot hívja. Ön bárhol is legyen, fogadhatja a hívást és még a kaput is kinyithatja a telefon gombjainak segítségével.

GS segélyhívó
GSM lifthívó
GSM kapunyitás
GSM kapunyitás
GSM kapunyitó
GSM sorompóvezérlés
GSM kaputelefon

Univerzális csatlakoztatás

Az GSM modul kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén illesszük analóg rendszerű kaputelefonokhoz. A mikrofon és a hangszóró bekötésén túl, csak a kültéri egység nyomógombját kell a modulhoz csatlakoztatni.

GSM kaputelefon

Korlátlan távolság

A GSM technológiának köszönhetően a kaputelefon hívásait a világ bármely pontján fogadhatjuk, legyen az magánhívás, segélyhívás, vagy ügyfélszolgálat.

3 funkció egy modulban

Az InterCom GSM modulokkal a kaputelefon funkción túl, a távvezérlési megoldások is elérhetőek, sőt még az áramkimaradásról is kaphat értesítést. Egy GSM modul biztosítja a kényelmet, a biztonságot, és a nyugalmat.

1000 felhasználó

Védje éjszakája nyugalmát és használja az éjszakai üzemmódot! Megadhat egy időtartományt, amikor a GSM modul nem fogja Önt értesíteni a kaputelefonról érkező jelzésekről. A kaput ettől függetlenül még ugyanúgy tudja nyitni ingyenes hívással.

Éjszakai üzemmód

Védje éjszakája nyugalmát és használja az éjszakai üzemmódot! Megadhat egy időtartományt, amikor a GSM modul nem fogja Önt értesíteni a kaputelefonról érkező jelzésekről. A kaput ettől függetlenül még ugyanúgy tudja nyitni ingyenes hívással.

Gazdaságos és környezettudatos

A csengetési és a beszélgetési időt is korlátozhatjuk, így lehetőség van megadni, hogy maximum mennyi beszélgetési időt engedélyezünk a GSM kaputelefonon keresztül. GSM moduljaink tervezésénél figyelembe vettük a készenléti állapothoz felhasznált energia mennyiségét, melynek köszönhetően a GSM modulok fogyasztása rendkívül alacsony.

Segélyhívó

Bármilyen vezetékes vagy vezeték nélküli segélyhívó készüléket ráköthet a GSM modulra, majd az azon történő riasztási esemény hatására a modul programozástól függően cselekszik: például bejelez a távfelügyeletre, a rendőrségre, vagy egy szociális intézménybe. A végfelhasználónak (ápoló, családtag vagy ismerős) hangüzenetet és/vagy SMS-t tud küldeni az előre felprogramozott telefonszámokra.

Kiknek/hova ajánljuk?

RECEPCIÓK

KÓRHÁZAK

LIFTEK

GSM segélyhívó

SEGÉLYHÍVÓK

PARKOLÓK

LAKÁSOK

IDŐS SEGÉLYHÍVÓK

KAPU-, GARÁZS VEZÉRLÉS

Kapcsolódó termékek

Értesítendő telefonszámok Mik. / hangsz.
csatlakoztatás
Hangüzenet küldés Akkumulátor
EasyCon GSM 8 icon_yes Termékoldal
ProCon GSM 8 icon_yes icon_yes Termékoldal
InterCom GSM 8 icon_yes icon_yes Termékoldal

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy minden kérdését megválaszolják!

Telefonszámunk:
+36 1 445 4200 vagy +36 30 450 0919

Munkanap:
8.00-tól – 16.00-ig

Elérhetőségek >>kozep_szol