GSM kapunyitó

GSM kapunyitó modul használatával mobiltelefonról egy ingyenes hívás segítségével vezérelhető az autóbejáró, garázskapu, stb. Az előre eltárolt számokról lehet hívni a modulba helyezett SIM kártyát, amit a készülék felismer és azonosítja a hívót. Kényelmes és biztonságos, mert csak a felprogramozott telefonszámok tudják kinyitni a kaput.

Korlátlan távolság

A távirányító hatótávolságából adódó kompromisszumok helyett, a GSM technológiának köszönhetően, most már a világ bármelyik pontjáról nyithatja kapuját, garázsát. Elég a kapunyitóhoz tartozó telefonszámot megcsörgetni és már nyílik is a kapuja.

GSM kapunyito

Univerzális illesztés

A GSM modul kimenetét egyszerűen összekötjük a kapuvezérlés indító bemenetével, melyet a relés kimenet az igényeknek megfelelően fog vezérelni. A kimenetet vezérelhetjük mono- és bistabil üzemmódban is.

Gazdaságos üzemeltetés

A felhasználók telefonszámát könnyen kezelhetjük távolról vagy akár a GSM modulra csatlakozva. 1000 darab telefonszám teszi lehetővé, hogy társasházak vagy akár lakóparkok teljes beléptetését lekezelje.

Egyedi jogosultságok

A vezérlő telefonszámoknál lehetőség van megadni, hogy a felhasználó melyik kimenet vezérlésére jogosult. Egy GSM modullal több kaput, garázst is vezérelhet, így nem csak költséghatékony az üzemeltetés, de még biztonságos is.

Eseménynapló

Az eseménynaplóban visszanézheti, hogy ki mikor nyitotta a kaput, még akkor is, ha ez az igény hónapokkal az esemény bekövetkezése után jelentkezik. Az eseményhez tartozó összes fontos információt elmenti a GSM modul a saját memóriájába, melyet akár könnyedén ki is exportálhatunk.
A modul saját memóriájában 16.000 esemény rögzítésére képes.

Helytakarékos kivitel

A kompakt méret lehetővé teszi a GSM modul egyszerű telepítését, vagy akár meglévő rendszerekhez való hozzáillesztését. Könnyen elhelyezheti a GSM modult a kapumozgatás vezérlőegységének a dobozában, így egyszerűbb a telepítés és az eszközök összekötése is.

Áramszünet figyelése

Értesítést küldhetünk áramkimaradásról, illetve annak helyreállásáról is. A GSM modul saját akkumulátora biztosítja a szünetmentes tápellátást, így minden eseményről azonnali tájékoztatást kapunk. Az értesítés több előre megadott telefonszámra is elküldhető.

Kiknek/hova ajánljuk?

TÁRSASHÁZAK

CSALÁDI HÁZAK

CÉGEK SAJÁT PARKOLÓJA

PARKOLÓHÁZAK

CÉGEK

GYALOGOS ÖVEZETEK

PARKOLÁSGÁTLÓK

RECEPCIÓK

Kapcsolódó termékek

Kimenetek száma Vezérlő telefonszámok
száma
Eseménynapló Áramfelvétel
MultiOne GSM 1 SIM 12V@25mA/700mA
24V@15mA/350mA
Termékoldal
EasyCon GSM 1 1000 16 000 12V@25mA/700mA Termékoldal
ProCon GSM 1+(3) 1000 16 000 12V@30mA/700mA Termékoldal

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy minden kérdését megválaszolják!

Telefonszámunk:
+36 1 445 4200 vagy +36 30 450 0919

Munkanap:
8.00-tól – 16.00-ig

Elérhetőségek >>kozep_szol