GSM/GPRS átjelzés, vonalszimulátor

Külső eszközről (pl. riasztó, tűzjelző, vagy egyéb elektromos berendezés) érkező jelet (pl. Contact ID, kontaktus) továbbíthatja GSM hálózaton keresztül távfelügyeletre és/vagy akár a saját telefonjára. A GSM vonalszimulátor helyettesíti a vezetékes telefon vonalat vagy tartalék vonalként is szolgálhat. A modullal küldhet hang-, SMS-, vagy Contact ID üzenetet is. A riasztótól érkező Contact ID üzenetet átfordíthatja SMS szövegre és azt továbbíthatja akár 8 telefonszámra is.

tűzjelző átjelzése
GSM riasztóátjelzés
Tűzoltórendszer
füstérzékelő
tűzjelzőközpont
tűzjelzőközpont

Nemzetközi protokoll

A GSM modul a nemzetközi szabványoknak megfelelő kommunikációs protokollokat használja a Contact ID illetve a GPRS adatkapcsolat esetén is.

GSM átjelzés protokoll

Redundáns átjelzés

A GSM modulok kommunikációs csatornája szabadon választható, így hanghíváson vagy GPRS csatornán is elküldhetjük a riasztótól érkező Contact ID üzeneteket a távfelügyeleti vevőegységre. A GSM modulban lehetőség van kiválasztani, hogy melyik nemzetközi szabványos titkosítást használjuk a GPRS kommunikációhoz.

Contact ID fordítása SMS-be

A Contact ID üzenetet átfordíthatjuk SMS-be, melyet 8 telefonszámra továbbíthatunk az esemény típusától függően. A zónák száma helyett megadhatjuk a helység nevét, így a felhasználó könnyen elolvashatja mobiltelefonján, hogy melyik helységben milyen esemény történt. A GSM modul 250 zónát és 250 eseményt tud összepárosítani.

GSM riasztó távprogramozás

Vonalszimuláció, távprogramozás

A GSM modul a vezetékes telefonvonal tulajdonságaival megegyező szimulált vonalat biztosít a riasztóközpont számára. Előnye, hogy ott is lesz telefonvonalunk, ahol a vezetékes telefonvonal nem elérhető. A teljes értékű telefonvonal lehetővé teszi, hogy a riasztóközpontot távolról elérjük és átprogramozzuk.

Plug and Play telepítés

Amennyiben az alapfunkciókra van szükség, további programozás nélkül, azonnal használhatja a GSM modult a riasztóközponttal. Az alapbeállítások, a hívásalapú Contact ID küldést támogatják a távfelügyelet részére.

GSM hiba jelzése

A GSM kommunikációból származó hibát a GSM modul egy kimeneti vezérlésen keresztül visszajelzi a riasztóközpont felé. Programozástól függően tájékoztathatjuk a felhasználót az esetleges hibáról.

Szünetmentes működés

A ProBattery akkumulátorral szünetmentessé teheti a GSM modult és egyben tájékozódhat az esetleges áramkimaradásról is. A gyors-csatlakozóval ellátott akkumulátor szükség esetén könnyen cserélhető. A GSM modul biztosítja az akkumulátor számára a megfelelő töltést és karbantartást.

szünetmentes működés

Kiknek/hova ajánljuk?

VILLÁK

ÜZLETEK

LAKÁSOK

IRODÁK

TÁRSASHÁZAK

NYARALÓK

TÁVFELÜGYELETEK

távfelügyelet

GYÁRAK

Kapcsolódó termékek

Bemenetek száma Kimenetek száma PSTN vonal
szimuláció
PSTN figyelés
EasyCon GSM 2 1 Termékoldal
ProCon GSM 5+(1) 1+(3) Termékoldal
EasyLine GSM 1 1 icon_yes Termékoldal
ProLine GSM 2 1+(3) icon_yes icon_yes Termékoldal

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy minden kérdését megválaszolják!

Telefonszámunk:
+36 1 445 4200 vagy +36 30 450 0919

Munkanap:
8.00-tól – 16.00-ig

Elérhetőségek >>kozep_szol